В София има много фирми за ремонтна и строителна дейност, които предлагат контейнери за строителни отпадъци под наем. Цените са високи или някои уточнения не се споменават на клиентите.

В този текст ще ви представим една компания, която се е установила като лидер в тази област. Повече от десет години вече е на водещи позиции на пазара и прави клиентите си щастливи.

Стандартната тарифа за наемане на контейнери за строителни отпадъци на фирма Зашеви Транс ЕООД включва следните няколко услуги – доставката на празен контейнер до посочен адрес, престой до пет календарни дни (всеки следващ се таксува допълнително), извозване на пълния контейнер до специално сметище извън София и такса смет към Депото за не-битов отпадък.

Цената на контейнерите за строителни отпадъци под наем варира спрямо тяхната големина. Много фирми в тази сфера предлагат услуги, в които не е включена доставката на самия контейнер или извозването на отпадъците до специализирано сметище. Други пък задават ниски цени за наемането на контейнер, но след това таксуват всеки ден от престоя му на съответния адрес. Фирма Зашеви Транс ЕООД се занимава основно с депониране на строителен боклук, но предлага и други услуги в тази сфера. Те приемат предимно заявки за град София и околностите. Ако се намирате в населено място извън столицата, трябва да се уточните допълнително за транспортирането на поръчания от вас контейнер.

Разгледайте всички услуги, които фирмата предлага на техния уеб сайт – Zashevi-trans.com и запознайте с подробните описания за всеки размер контейнер, който дават под наем.

Те са изцяло отдадени на работата си и са мотивирани да помогнат на всеки клиент, който се обърне към тях. Не се колебайте да ги потърсите във всеки един ден дори и през почивните дни.

Къде да намеря контейнери за строителни отпадъци в София?

Вашият коментар