Време е да отделим повече внимание на стълбите. Стълбите са основна характеристика на дома- първото място за посрещане и поздрав. Входът има възможност да създаде цялостното усещането и тонуса на останалата част от дома.

Има толкова много пространства в един дом, които изискват нашето внимание – кухня, баня, хол и пр. И макар че всички те са важни, вярваме, че времето, инвестирано в проектирането на стълби и парапети със стил е не по-маловажно. Стълбището свързва всички аспекти на вашия дом. Стълбите и парапетите са не само основният фокус на даден вход, но като цяло са видими от много области на дома, което им дава огромен стилистичен обхват и влияние. Стълбите задават тон и стил, оставяйки всичко останало да се съобрази от това място на вдъхновение.

Мечтаете за модерен дизайн на стълби и парапети за вашия дом?

Вече имате повече възможности за модерен парапет! Ние помагаме на безброй собственици на жилища да изберат перфектния стил на хоризонтален парапет, който да реализира визията им.

Защо да се спрете на хоризонтални парапети?

– Много изчистени линии и невероятна визуална привлекателност.

– Тенденционна промяна за хората, които търсят нещо извън традиционните вертикални парапети.

– Възможността за висок контрастен минималистичен стил при комбиниране на елементи от дърво, метал и стомана.

– Безопасен и много практичен вариант за модернизиране на парапети.

 

Ето 3 неща, които трябва да имате предвид, когато избирате хоризонтални парапети за вашето стълбище :

  1. Кабелните парапети изискват поддръжка. Точно както струните за пиано се нуждаят от настройка, кабелната шина ще трябва да бъде затегягана периодично във времето. Хоризонталните пръти не изискват този вид поддържане.

 

  1. Има дизайнерски съображения, уникални за хоризонталните парапети, така че отделете допълнително време във фазата на проектиране, за да помислите за тези подробности. Например, необходимостта от повече стълбове както за използване при разчупване на дългите хоризонтални разстояния, така и за местата отговарят на 2 различни секции на парапета.

 

  1. Хоризонтални плътни пръти могат да бъдат инсталирани и на извит парапет, но кабелни парапети не могат. Извитите хоризонтални пръти могат да създадат зашеметяващ персонализиран модерен парапет.

 

Хоризонтални парапети

Вашият коментар