Клиентът, избирайки врата за себе си, също се определя с нейния комплект. Пълният комплект метални врати е разделен на обикновени, тоест стандартни, които се предоставят първоначално от ценоразписа, и допълнителни (които клиентът може да поръча в допълнение към вратата, на отделна цена).

Ние сме Феникс Корект.

  • Шоурумът ни е в : гр. София, ул.“Г.С.Раковски 29″.
  • Телефон за връзка с нас: +359 877 300 789.

Обичайното оборудване на метални врати предполага наличието на:

  1. каса на врата;
  2. крило на вратата;
  3. един или повече усилватели (в зависимост от вида на вратата);

Допълнително оборудване може да бъде договорено с клиента, то може да включва:

  1. по близо;
  2. основни и допълнителни ключалки;
  3. декорация;
  4. копче на вратата.

По този начин, когато купувате метална врата, е необходимо да се изхожда от това каква функционалност ще носи в себе си. И вече въз основа на това определете неговите технически показатели и външен вид.

Входната врата към къщата е първото нещо, на което хората обръщат внимание при посещение. Следователно, нашата евтина и в същото време стилна, надеждна и издържлсъдържа всички тези качества. Също и да е стилна. Входната врата трябва да бъде в хармония с интериорния дизайн и в същото време надеждно да защитава къщата от негативните ефекти на природата, да играе ролята на отличен шумо и топлоизолатор и да поддържа комфортен микроклимат в къщата.

Фирмата ни Феникс Корект предлага широка гама от евтини входни врати за частна къща. Изборът им е много разнообразен и със сигурност ще намерите подходящ модел за себе си.

На какво обръщаме внимание при покупка на евтина и добра врата за къща

Купуването на евтини врати за вашия дом е доста трудна задача. Необходимо е не само да изберете модел за цената, но и да вземете предвид много други фактори при покупка.

Металните и евтини външни врати трябва да бъдат:

Надежден. Ето защо си струва да се обърне внимание на дебелината на стоманения лист, използван в металната конструкция, и вида на ключалките. За надеждна защита на къщата от кражба с взлом е по-добре да изберете евтини модели с дебелина на листа 1,5 мм и две надеждни брави.

 

Евтини врати